•  

   

   

  TUE

   

  “Entistä laulua laulamaan...”

   

   

   

 • broken image

  NIMENI ON STEPHEN BATHURST

   

  Olen näyttelijä ja lähetystyöntekijä.

   

  Olen syntynyt Englannissa, opiskellut Royal Birmingham Conservatoiressa, ollut 13 vuotta ammattinäyttelijänä ja nyt keskityn suuremman kertomuksen kertomiseen.

   

  Strangers & Exiles toimii Youth With A Mission (YWAM) -järjestön yhteydessä. YWAM on kansainvälinen ja tunnustuskuntien rajat ylittävä lähetysjärjestö, joka evankelioi, kouluttaa ja tekee avustustyötä yli 180 maassa. Kotipaikkani on Suomessa, Tampereella YWAM Teopoliksella, ja vien näytelmääni ympäri Eurooppaa ja länsimaita.

   

   

  LIITY MUKAAN

   

  Mukana on upea tiimi pitkäaikaisia tukijoita, jotka tukevat taloudellisesti ja rukouksin. Toiset lahjoittavat mieluummin kertalahjoituksena. Lahjoitukset kulkevat YWAM Finlandin kautta.

   

  Yritys: YWAM Finland ry

  Tilinumero (IBAN): FI50 5069 0120 0508 09

  Viitenumero: 4019

   

   

  Kiitos tuestasi.

  Legal text required under Finnish law:

  YWAM Finland ry, office@ywam.fi, Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere RA/2023/77

  Rahankeräysvarojen käyttötarkoitus: kotimaassa ja ulkomailla tehtävään yleissivistävään koulutustoimintaan; kristillisen maailmankuvan ja kulttuurin vahvistamiseen ja edistämiseen Suomessa ja maailmanlaajuisesti; nuorten auttamiseen omaksumaan kristillisen maailmankuvan mukaisen elämäntavan ja kulttuurin; sosiaali-, avustus- ja kehitysyhteistyöhön; voittoa tavoittelemattomaan opetusmateriaalien julkaisutoimintaan; lapsi- ja nuorisotyöhön; leiritoimintaan ja kerhotoiminnan ylläpitämiseen; tiedottamiseen ja yhteistyöjärjestöjen kautta tapahtuvaan kansainväliseen yhdistykseen tarkoitusta vastaavaan toimintaan; paikallisyhdistysten kautta tapahtuvaan paikalliseen yhdistyksen tarkoitusta vastaavaan toimintaan. Kerättyjä varoja voidaan käyttää edellä mainitusta toiminnasta aiheutuviin henkilöstö- ja palkkakuluihin siltä osin, kuin kulut aiheutuvat kerättävien varojen yksinomaan yleishyödyllisten käyttötarkoitusten toteuttamisesta.

 • broken image